За поръчки: 0886 086 066

Безплатна доставка за поръчка над 99 лв.

Науката за цветовете е обширна и необятна. Нейната философия, писана през годините, продължава да се дописва и в наши дни от различни хора с афинитет към изкуството, представители на печатарския, текстилния и мебелния бранш.

От 2000г. насам под инициативата „Цвят на годината“ световно известната американска компания Pantone Color Institute определя доминиращ цвят или поредица от цветове и нюанси, диктувайки модните тенденции, свързани с цветовете.
Избраният цвят за 2020 година е класическото синьо. Според институтът „Пантон“, класическото синьо – PANTONE 19-4052 Classic Blue, е цвят, който e елегантен със своята семплост и се възприема като цвят на спокойствието, внушаващ мир и покой в човешката душа.
Експертите от института за поредна година избраха съответния цвят, съобразявайки се с тенденцията на използваните цветове в модния бранш, вътрешния интериор, както и с прогнозите за траен интерес. Сред факторите, повлияващи избора на цвят са също и социални, икономически и природни явления.
В унисон с този цветови тренд, ние от Creative Design, предлагаме на своите клиенти специално подбрани продукти с преобладаващ син цвят от категориите: Декоративни пана, Канави, Постери, Часовници и Сувенири. За бързо и лесно откриване на тези продукти, използвайте филтъра на страницата ни и изберете категория „Синьо“.

Creative Design