За поръчки: 0886 086 066

Безплатна доставка за поръчка над 99 лв.

За любовта се пише и говори постоянно, за любовта се пее, за любовта всеки копнее, копнее да дава и сякаш повече да получава. Любовта е чувство, привличане, нежност, посвещение, грижа, доверие, прошка и ред други неща. Но едва ли има човек на земята, който да опише изцяло любовта. Тя е необятна, всеобхватна и неописуема дори. Тя е там, вътре в душата, дълбоко заложена от Твореца във всеки от нас, и в малкото бебе, и в стареца.
Да, любовта е чувство, красиво, вълнуващо, пърхащо като пеперуди в стомаха ни. Но любовта е много повече от това. Любовта е много повече действие, отколкото чувство, много повече грижа и даване, отколкото само думи и ласки, повече вътрешно посвещение и устояване отколкото просто външна изява. Когато си влюбен е лесно да обичаш, лесно е да даваш, лесно е да се грижиш. Но така ли е, когато трябва да устояваш на трудностите, на изпитанията? Толкова ли е лесно да обичаш, когато дойдат бурите, когато на пътя ти се появят предизвикателства и изкушения? Когато си наранен от любимия човек и трябва да му простиш? Не, определено не е! Това е решение. Решение да устоиш в посвещението, решение да запазиш взаимоотношенията, брака и семейството си. Решение да останеш до своята половинка и в добро, и в лошо, докато смъртта ви раздели.
Да, чувсвтвата и необходимостта да даваме и получаваме любов са заложени във всяко човешко същество. Но любовта е действие, а не само чувство. Любовта е изкуство, което владеят само онези, които остават заедно във всичко и устояват до край.

„Любовта не е само чувство, защото чувствата рано или късно умират, по своята същност тя е действена, тоест действие, изкуство, което повечето хора си мислим, че владеем, но не е така.“

Ерих Фром „Изкуството да обичаш“

Може да откриете нашите предложения на тема ЛЮБОВ в категории: Декоративни пана и канави, Постери с послание, Часовници и Сувенири

Creative Design