За поръчки: 0886 086 066

Безплатна доставка за поръчка над 99 лв.

Вдъхновени от желанието да претворяваме идеите си за красив и стилен интериор с оригинален акцент във всеки продукт на достъпни цени, създадохме този проект и изградихме тази платформа.

Целта ни е да предложим на нашите клиенти разнообразни и висококачествени продукти като: декоративни пана (картини) с основа PVC плоскост, канава върху дървена рамка, стикери, постери с послание, стенни часовници и сувенири. Всички те са изработени от напълно безвредни материали, създадени с прецизност и отношение към най-малкия детайл.

Водени от непрестанен стремеж към развитие и иновативност, ние от Creative Design целим да предлагаме на Вашето внимание нови продукти, от една страна като допълваме периодично всяка една категория и от друга, като създаваме нови категории с продукти, които биха удовлетворили желанията на все повече наши клиенти.

Приоритет в работата на екипа на Creative Design при обслужването на клиенти са етичните и морално отговорни взаимоотношения, включващи лоялност, коректност и прозрачност.

П. Петев

Дизайн и предпечат

И. Петева

Маркетинг и връзки с клиенти
Creative Design