За поръчки: 0886 086 066

Безплатна доставка за поръчка над 99 лв.

Ние от Криейтив Дизайн, бихме желали да сте увдовлетворени от Вашата покупка. Ако не сте удовлетворени от Вашата покупка по някакви причини, то ние бихме Ви осигурили връщане и замяна на всички стоки закупени от нас, ако следните условия са изпълнени:

Всички закупени продукти трябва да са в оригиналната си опаковка, като етикетите на продуктите трябва да са непокътнати;
Всички закупени продукти трябва да бъдат неизползвани и в оригиналното си състояние;
Касовата бележка /фактура/ трябва да бъде включена в пратката за връщане;

Ако всички изброени изисквания не са изпълнени, то бихме желали да Ви информираме, че не можем да обработим каквито и било искания от Ваша страна за замяна на стока или възстановяване на суми, независимо от това, че продуктите са изпратени обратно на нас.

1. Валидност за замяна и връщане

Всички заменки и връщания на продукти трябва да бъдат внесени в рамките на 14 дни от датата на издаване на касова бележка /фактура/ за извършената продажба. Всички заявки за връщане на продукти трябва да бъдат направени онлайн на адрес: https://creative-design.net/контакти/

2. Условия за замяна и връщане онлайн

2.1 Вие трябва да включите оригиналната касова бележка /фактура/ заедно с продуктите, които връщате/заменяте. Продуктите, които връщате/заменяте трябва да бъдат в оригиналната си опаковка.

2.2 Изпратете ни Вашата пратка по куриерската фирма, от която сте я получили. В този случай разходите за куриер са за сметка на купувача.

2.3 В рамките на 5 работни дни сумата за закупените продукти ще бъде възстановена. Сумата ще бъде възстановена по банков път на посочена от клиента банкова сметка за поръчка платени с наложен платеж или извършени по банков път.

2.4. Опцията за връщане или замяна на стока не важи за продукти поръчани по индивидуалните изисквания на клиента. (специфични поръчки, поръчки с индивидуални размери и дизайн).

2.5. За да направите заявка за връщане или замяна на закупен продукт, то трябва да използвате формуляра в сайта ни тук.

3. Други правила и условия

3.1 Нашата политика на замяна и връщане на продукт не покрива щети произтичащи от случайни или произволни повреди, които са в резултат от неправилна експлоатация на продукта, като:

– невнимателно разопаковане на продукта;
– неправилно монтиране на продукта, което не отговаря на указанията дадени от Криейтив Дизайн, приложени в опаковката на продукта;
– надраскване, изпускане, чупене на продукта и т.н.

3.2. Продукти, които са дефектни или грешно изпратени се връщат, като доставката е за сметка на Криейтив Дизайн.

Creative Design