Ние от Криейтив Дизайн, бихме желали да сте увдовлетворени от Вашата покупка. Ако не сте удовлетворени от Вашата покупка по някакви причини, то ние бихме Ви осигурили връщане и замяна на всички стоки закупени от нас, ако следните условия са изпълнени:

Всички закупени продукти трябва да са в оригиналната си опаковка, като етикетите на продуктите трябва да са непокътнати;
Всички закупени продукти трябва да бъдат неизползвани и в оригиналното си състояние;
Касовата бележка /фактура/ трябва да бъде включена в пратката за връщане;

Ако всички изброени изисквания не са изпълнени, то бихме желали да Ви информираме, че не можем да обработим каквито и било искания от Ваша страна за замяна на стока или възстановяване на суми, независимо от това, че продуктите са изпратени обратно на нас.

1. Валидност за замяна и връщане

Всички заменки и връщания на продукти трябва да бъдат внесени в рамките на 14 дни от датата на издаване на касова бележка /фактура/ за извършената продажба. Всички заявки за връщане на продукти трябва да бъдат направени онлайн на адрес: https://creative-design.net/контакти/

2. Условия за замяна и връщане онлайн

2.1 Вие трябва да включите оригиналната касова бележка /фактура/ заедно с продуктите, които връщате/заменяте. Продуктите, които връщате/заменяте трябва да бъдат в оригиналната си опаковка.

2.2 Изпратете ни Вашата пратка по куриерската фирма, от която сте я получили. В този случай разходите за куриер са за сметка на купувача.

2.3 В рамките на 5 работни дни сумата за закупените продукти ще бъде възстановена. Сумата ще бъде възстановена по банков път на посочена от клиента банкова сметка за поръчка платени с наложен платеж или извършени по банков път.

2.4. Опцията за връщане или замяна на стока не важи за продукти поръчани по индивидуалните изисквания на клиента. (специфични поръчки, поръчки с индивидуални размери и дизайн).

2.5. За да направите заявка за връщане или замяна на закупен продукт, то трябва да използвате формуляра в сайта ни тук.

3. Други правила и условия

3.1 Нашата политика на замяна и връщане на продукт не покрива щети произтичащи от случайни или произволни повреди, които са в резултат от неправилна експлоатация на продукта, като:

– невнимателно разопаковане на продукта;
– неправилно монтиране на продукта, което не отговаря на указанията дадени от Криейтив Дизайн, приложени в опаковката на продукта;
– надраскване, изпускане, чупене на продукта и т.н.

3.2. Продукти, които са дефектни или грешно изпратени се връщат, като доставката е за сметка на Криейтив Дизайн.