За поръчки: 0886 086 066

Безплатна доставка за поръчка над 99 лв.

Пролетта е може би най-красивият сезон, любим на толкова много хора, пленяващ с топлите лъчи на слънцето, песните на придошлите птички и възкръсването за нов живот на растенията. Разлистени дървета и разцъфнали цветове по тях, обагрени в красиви нюанси, правят пейзажа пред очите ни неотразим. Тъмно зелена трева, надигаща сякаш глава от земята, като че ли ни поздравява с настъпващата пролет. Божествено ухание на пролетни цветя гали нежно сетивата ни и ни кара да се усмихваме.
Пролетта е онази част от годината, когато не само природата възкръсва, но и ние, хората, се чувстваме развълнувани, приповдигнати и възкресени. Сезонът, в който с роднини и близки честваме най-светлия християнски празник Възкресение Христово, и повярвали в Него, се чувстваме благодарни затова, че сме спасени.
Пролетта е и времето, когато предприемаме да реновираме нашите жилища, офиси, да строим или ремонтираме. Времето на „изхвърли ненужното и поднови старото и захабеното“. Време, когато с подходящи, практични идеи лесно можем да пренесем пролетта и зад стените на обитаваното пространство. Особено в обстоятелства като днешните, когато целият свят се бори срещу разпространението на непознат вирус под име Covid-19 и хората са принудени да останат у дома. Вместо да се оплакваме обаче и да пилеем време в четене на черни хроники и коментари, можем да използваме мъдро тази възможност. Да прекараме повече време със семейството, с децата или родителите си, да дочетем недовършени книги, да подредим кътчета, за които все не е оставало време, да си доставим доза радост и удовлетвореност, съживявайки интериора. Времето у дома, в дни като тези, предразполага да пренаредим мебелите, да разкрасим стените с ново пано, стикер или постер и да създадем нов облик и свежо настроение. Пролетта е време за интериорно вдъхновение.
Открийте нашите нови пролетни предложения! Използвайте филтъра на страницата ни и изберете желаната от Вас категория, за да улесните търсенето си.

„Красивата пролет дойде, а с нея природата възвърна очарованието си и човешката душа се съживи.”

Хариет Ан Джейкъбс

Creative Design