За поръчки: 0886 086 066

Безплатна доставка за поръчка над 99 лв.

Всяко помещение се нуждае от акцент в интериора, който да предаде уют, настроение, чар, творческа обстановка или просто да разкраси и разнообрази пространството около нас.

Понякога това са сувенири, закупени от посетени екзотични дестинации, предмети, подарени от скъпи хора, снимка с любимия човек, постер с вдъхновяващо и мотивиращо послание, картина или декоративно пано, изобразяващи красив пейзаж, частица от творчески създадената в хармония природа или абстрактно изображение, подтикващо всеки сам да открие смисъла и красотата на творбата и да се докосне до душата на автора й.

Всеки един детайл, подбран с индивидуален усет за красивото би предал уникалност и неповторимост в пространството. Помещенията придобиват неузнаваема атмосфера, провокират възхитителни чувства, приповдигат настроението и правят и най-невзрачното кътче да процъфти. Способността ни обаче да възприемаме красивото, стойностното и естетически издържаното е дълбоко заложена във всеки човек. Естествено изразяваните предпочитания и вкусове са строго специфични и различни. В това няма нищо лошо, напротив. Докосвайки се до разнообразни дизайнерски решения, нестандартни идеи в съвременния интериор, многообразието в съчетаването на цветовете и нюансите, ние откриваме себе си.

Една мисъл на италианския богослов и философ от средновековието гласи:

“Красивото е онова, което радва сетивата.”

Тома Аквински

Creative Design